Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sluší jí to jako nikdy předtím. Modelka a Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková (26) je šťastná v soukromí i v práci. S novým přítelem, thai boxerem Vilémem Cao, který po jejím boku nahradil zpěváka Vojtu Drahokoupila (28), už dokonce společně žijí.

"Všechno klape, je to zalité sluncem, po půl roce jsme spolu začali bydlet. I po profesní stránce mi všechno funguje. Je to pořád focení, líčení, influencerství. Nic není špatně a teď jsem spokojená," řekla Super.cz Kristýna.

Jediný problém, který musela řešit, bylo to, že od srpna musí nosit dioptrické brýle. Právě kvůli nim jsme ji na první pohled nepoznali. Navíc se vrátila k blond vlasům a také dost zhubla.

"V minulosti jsem hodně přibírala a hubla. Kvůli tomu jsem si nechávala vyplnit prsa, jen o půl čísla, víc jsem nechtěla. Teď jsem na té nižší váze, protože přítel, když chodí na zápasy, drží předtím dietu. Takže vařím podle ní a nechci ho provokovat tím, že bych jedla čokolády nebo fastfood, takže se to zdravé vaření podepíše i na mně," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám