Hlavní obsah
Článek

Zatímco jeho kolega z Tváře i z Divadla Broadway Jan Kopečný (34) shazoval svoji dlouhou hřívu po letech, Vojtovi Drahokoupilovi (28) stačilo deset měsíců, aby byl zarostlý jako Ezau. Postřižiny rozhodně přivítal, snad se bude líbit i svým fanynkám, které si na delší blond vlasy rychle zvykly.

„Dnes jsem byl u své kadeřnice a musím říct, že jsem se fakt těšil. Naposledy jsem ji navštívil před 10 měsíci, takže bylo rozhodně co stříhat. Jsem rád, že už jsem se toho květáku na hlavě zbavil, navíc pro tyhle tropický dny není úplně nejpohodlnější mít dlouhé vlasy,“ řekl Super.cz Vojta.

Ten patří naštěstí do skupiny umělců, kteří kvůli covidu nepřišli o veškerou práci. Účinkoval v poslední řadě show Tvoje tvář má známý hlas, v Divadle Broadway nazkoušel hlavní roli v muzikálu Láska nebeská, moderuje na Óčku a také intenzivně pracuje na nové desce, kterou by letos rád vydal.

„Během prázdnin nás s kapelou čeká pár koncertů, už se po té pauze nemůžeme dočkat. Také intenzivně pracuji na nové desce, to bude takový dárek jak pro mě, tak hlavně pro fanoušky. Z toho mám velkou radost. V půlce července vydávám singl, který bude jako první v Čechách ve stylu gospel. Také s kapelou vystoupíme 4. září v Divadle Broadway a snad se 30. září dočkáme premiéry muzikálu Láska nebeská,“ dodal Vojta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám