Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vojta Drahokoupil (28) poprvé přiznal vážné psychické problémy, které ho v minulosti trápily. Topil se v depresích. "Prožil jsem nespočet dní v depresích a slzách, když se začal každým dnem zhoršovat můj stav hypochondrie," prozradil zpěvák.

"Nejdříve to byla sranda. I já vtipkoval na vlastní adresu stylem: ‘Nemluvte přede mnou o nemocech, jinak je okamžitě budu mít.’ Skončilo to tím, že jsem nemohl vyjít ze svého bytu kvůli panickým záchvatům úzkosti, které nabíraly každým dnem na síle. Po spoustě dnů a odborné pomoci si pamatuji nádherný okamžik, kdy jsem jel po třech měsících metrem a byl jsem šťastný,

že jsem tu cestu zvládnul, že jsem konečně neměl ten šílený pocit, že zemřu," odkrývá Vojta svou třináctou komnatu.

Jít s pravdou ven se rozhodl proto, aby si lidé nemysleli, že jeho život je jen růžový, jak se na sociální síti může zdát.

"V životě jsem toho za 25 let prožil opravdu mnoho a nikdy jsem s tím takhle veřejně ven nechodil a taky nechci říkat vše. Ale zároveň nechci, aby Instagram, alespoň ne ten můj, byl jen ukázka idealismu, přehlídka jen toho dobrého. Chci, abyste věděli, že každý z nás se cítí někdy na dně. Čím více to v sobě budete dusit a potlačovat své emoce, tím hůře vám bude. Chronická úzkost není nic jiného než potlačení právě tohoto," apeluje na své fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám