Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani opětovný návrat k bývalé přítelkyni nevyšel. Vojta Drahokoupil (28) v srpnu potvrdil rozchod s misskou Kristýnou Kubíčkovou. S hledáním nové přítelkyně ale rozhodně nespěchá. Rozhodl se, že si domů místo holky pořídí nového mazlíčka.

Mladému zpěvákovi tak doma dělá společnost štěně. „Abych měl doma společnost, rozhodl jsem se, že si pořídím pejska. Je to zlatý retrívr a dostal jméno Marley,“ svěřil se Vojta, který si nového parťáka nemůže vynachválit a roztomilého kamaráda bere i k sobě do postele.

Vzhledem k tomu, že se v posledních dnech nemůže kvůli koronaviru věnovat své práci tolik, kolik by chtěl, tráví nyní čas doma a věnuje se skládání hudby na nové album. Od listopadu už by měl mladý zpěvák začít ale zkoušet nové muzikálové představení Láska nebeská. „Vždycky jsem hrál v historických nebo dobových muzikálech a tohle je první muzikál, který je z dnešní doby. Těším se, že si třeba konečně zahraji v džínách,“ sdělil nám zpěvák, který se objeví v hit muzikálu z písní Waldemara Matušky.

„Budu hrát Ondřeje, což je student medicíny. To je pro mě jako pro hypochondra a člověka, který miluje medicínu, to nejlepší, co se mu mohlo stát,“ prásknul nám Vojta s tím, že kdyby se nevydal na hudební dráhu, možná by medicína zvítězila. „Cítím, že ta doktořina ve mně pořád někde je,“ dodal zpěvák, který se na zkoušení v Divadle Broadway už těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám