Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Vojtu Drahokoupila (28) vídáme nejen na muzikálových prknech, ale věnuje se také sólové dráze. Po rozchodu se svou poslední přítelkyní se začal ještě intenzivněji věnovat autorské práci. Na práci se upnul natolik, že následovalo kvůli vyčerpání několik zranění a Vojta se rozhodl radikálně změnit svůj životní styl a vše vetknul do nového singlu Žít tady a teď.

„Nemohl jsem se sebou dál žít a potřeboval jsem něco zásadního změnit,“ sdělil důvod vzniku své nové písně Vojta, kterého vídáme například v muzikálu Muž se železnou maskou.

Rázem se rozpovídal o svých vnitřních pocitech a problémech, které ho v nedávné době sužovaly.

„Když jsem se ráno vzbudil, tak jsem nenáviděl toho Vojtu, který šel v noci spát. Těžko se to vysvětluje, ale bylo mi psychicky strašně zle. Věděl jsem, že musím něco změnit, protože jsem svým chováním často ublížil lidem, na kterých mi záleželo, a kolikrát už to prostě nešlo vzít zpátky,“ vysvětluje k motivaci na námět nové skladby Vojta.

Nyní je však přesvědčený, že je na správné cestě, užívá si každého okamžiku. A v čem našel pomoc? „Přestal jsem na Instagramu sledovat všechny lidi kromě kapely a rodiny a řekl jsem si, že už nebudu žít život ostatních, ale chci naplnit ten svůj láskou a štěstím. Musím říct, že se mi to pomalinku začíná dařit,“ dodal závěrem zpěvák, který se těší na řadu koncertů, jež ho čekají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám