Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její poslední láskou byl Vojta Drahokoupi (28)l. Kristýna Kubíčková (26) má ale v poslední době velmi blízko k jinému zpěvákovi Jenovi. Oba ale tvrdí, že je pojí pouze přátelské a pracovní vztahy. Česká Miss Earth 2016 si nedávno zahrála ve zpěvákově posledním klipu k písni Dýchat.

„Kristýna je multitalent a v klipu předvedla své taneční vlohy, které zvládla naprosto bez přípravy. Navzdory tomu, že ji v den natáčení bolel krk, měla migrénu a nemohla se příliš hýbat. I tak do toho šla, i když potom skončila u doktora. Strašně si cením jejího času a energie,” pěje ódy na modelku zpěvák, který v roce 2012 vyhrál v soutěži YouTube Fest cenu za nejlepší klip.

„Klipem prostupuje improvizovaná taneční energie, proto byla Kristýna jasným favoritem a tuto výjimečnou energii klipu propůjčila. Je temperamentní, krásně tančí a ničeho se nebojí,“ dodává Jen.

Jen, vlastním jménem Jan Nedvěd, je autorem textu, píseň napsal ve spolupráci s producentem Ondřejem Žatkuliakem z Rooftop Studio. Scénář a režii měl na starosti Benjamin Buttler, který nedávno vydal klip pro projekt 7krát3 s Jiřím Kornem. S texty Jenovi pomáhá také Šárka Geroldová, známá jako Sharkass.

„Cílem videoklipu je vymanit se z aktuálních hudebních trendů. Píseň je o pocitu, že možná žijete ve vztahu, který vás dusí a nedovoluje vyjádřit všechno, co chcete. I když v něm jste se skvělým, téměř bezchybným člověkem. Přesto cítíte, že něco není v pohodě. Potřebujete se znovu nadechnout,“ říká Jen.

Reklama

Další články

Načítám