Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s hvězdou Tváře Vojtou Drahokoupilem (28) se Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková (26) ponořila do práce. Ta jí pomáhá zahnat chmury a myslet na nové zítřky.

„Mám toho docela dost. Chodím módní přehlídky, dělám influencera na sociálních sítích, mám také za sebou kurz na vizážistku, takže když jdu fotit, mám výhodu, že se mohu upravit bez cizího přičinění,“ řekla usměvavá blondýnka při focení uměleckých fotografií, na nichž pózuje v sexy prádle a saténovém župánku.

Její výstavní tělíčko ale po rozchodu s muzikantem zatím nikdo nehýčká. „Kam vyrazím v létě, ještě nevím, a s kým, také ne. Jsem single, takže se uvidí. A když nebude parťák, tak ráda vyjedu někam s kamarádkou nebo rodiči,“ odpověděla Kristýna na otázku, s kým vyrazí na dovolenou. Už teď je ale jasné, že díky odvážným snímkům, o které se zasloužil dvorní fotograf celebrit Jakub Ludvík, nebude mít o nápadníky nouzi.

Reklama

Další články

Načítám