Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vojta Drahokoupil (28) se po rozchodu s přítelkyní Kristýnou Kubíčkovou upnul na svou práci, které věnuje maximum. My jsme ho navštívili v Divadle Broadway, kde se právě chystal odehrát titulní roli krále Ludvíka XIV. v muzikálu Muž se železnou maskou. Než jsme však stačili položit první otázku, všimli jsme si, že Vojtu zdobí ortéza.

„Natáčel jsem s kapelou ve studiu, tam se mi udělalo špatně, omdlel jsem a vykloubil jsem si rameno. Takže si teď určitě alespoň tři týdny na kytaru nezahraji,“ sdělil nám Vojta a přiznal že příčinou kolapsu bylo přepracování. Mladý zpěvák si tak nyní naordinoval více odpočinku.

„Beru to jako zdvižený prstík, signál, i když přišel tedy dle mého názoru dost drsně. Došlo mi, že nejde pracovat do nekonečna, a že musím fakt začít odpočívat,“ svěřil nám Vojta, který celé představení odehrál s ortézou, která nyní bude jeho nezbytným doplňkem.

„S ortézou už jsem hrál vloni d´Artagnana ve Třech mušketýrech a všechny jsem jednou rukou stačil pozabíjet. Jako Ludvík v Muži se železnou maskou naštěstí nešermuji,“ dodal se smíchem Vojta, který si chce nyní vzít volno. „Mám v plánu delší dovolenou, kterou strávím s rodinou nebo s přáteli. Na pár měsíců bych také rád vyřadil ze svého života veškeré alkoholické nápoje,“ svěřil se závěrem našeho rozhovoru Vojta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám