Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doslova drama dnes dopoledne zažívali pracovníci produkce muzikálu Muž se železnou maskou v Divadle Broadway.

Téměř do poslední chvíle totiž nevěděli, zda-li dorazí představitel titulní role krále Ludvíka na odpolední představení. Hvězda Tváře Vojtěch Drahokoupil (28), který měl odehrát dnešní představení, se totiž dostal díky pracovnímu maratonu náhle do hlasové indispozice. Jeho náhradník ale málem nestihl dorazit.

Jak již Super.cz exkluzivně informoval, Vojtova alternace Jan Kopečný (34) si v posledních dnech užíval exotické dovolené v Thajsku.

Nezbývalo tedy než doufat, že se zpěvákovi při zpáteční cestě nepřihodí nic nečekaného a v pořádku doletí zpět do Prahy a zamíří přímo do Divadla Broadway.

„Cesta byla hodně náročná, trvala téměř 30 hodin, ale stihl jsem to a právě jsem dorazil do divadla. Převléknu se a jdeme hrát,“ prásknul Honza Kopečný, který se do hlavní role vrací po tříměsíční pauze.

Roli krále Ludvíka také hraje David Gránský (32), který ale celý den natáčí postavu doktora Matyho Bojana v seriálu Modrý kód na Primě.

Reklama

Další články

Načítám