Hlavní obsah
Článek

V sobotu odstartovala pátá řada show Tvoje tvář má známý hlas, která opět přinesla osm proměn známých osobností. Vítězem prvního dílu se stal sice Vojta Drahokoupil (28) coby věhlasná zpěvačka Adele, o největší show se ale postaral jednoznačně herec Robert Jašków (54), který zazpíval hit Feuer Frei od kapely Rammstein.

Drsnou vizáží a gesty tento jindy holohlavý sympaťák opravdu pobavil a stal se jednoznačně komikem nové řady. Podobné úlety ale provázejí tento zábavní pořad už od jeho počátků a my si teď připomeneme ty nejkurióznější.

Snad nejplodnější se stala čtvrtá řada, kde asi nejvíc šokovala Berenika Kohoutová (33). Ta s Markétou Konvičkovou (29) ztvárnila lesbické duo TATU a na konci písničky holky nevynechaly vášnivou líbačku. Velkým úletem byla ale i kráska Jitka Boho (32), která se proměnila do děsivé podoby Marilyna Mansona. Dobře pobavili ale také Leona Machálková (56) se střapatou parukou jako Tokio hotel nebo Dalibor Gondík (54) v jakémkoliv dámském převleku.

Pozadu nezůstaly ani předešlé řady. Za zmínku určitě stojí bláznivé číslo Adama Mišíka (26), který se během vystoupení, stejně jako Miley Cyrus ve videoklipu, houpal na obří kouli zavěšené na řetězu nebo proměna křehké Anny Slováčkové (28) do pankáče z Prodigy. Zaujal ale i Petr Rychlý (58) coby písničkář Jan Nedvěd. Toho ztvárnil natolik věrohodně, že už bude muset zpívat písničku Zvony zvoní jen chvíli na každé zábavě snad do konce života.

Reklama

Další články

Načítám