Hlavní obsah
Článek

Tohle by do docenta Máry z Ordinace v růžové zahradě nikdo neřekl. Jeho představitel, herec Robert Jašków (54), kývnul na lukrativní nabídku a stal se osmým soutěžícím nové řady Tvoje tvář má známý hlas.

Z nové pracovní příležitosti má radost nejen herec, ale také jeho rodina. „Samozřejmě se nebojím, ale malá nervozita nebo zvýšená hladina adrenalinu tam nepochybně bude. O tom žádná, nikdo není z kamene. Já si to chci hlavně užít, protože když už budu tři měsíce makat fyzicky i psychicky, nechci mít překážku, kterou je strach. Ten tam nemá místo,“ svěřil herec.

Ten se v zákulisí a na jevišti bude potkávat s Jitkou Schneiderovou (50), Michaelou Badinkovou (45), Patrikem Děrgelem (35), Evou Burešovou (30), Vojtou Drahokoupilem (28), vítězkou SuperStar 2018 Terezou Maškovou (27), ale také hercem a tanečníkem Janem Révaiem (50), který velkou výzvu přijal a odešel tak z postu porotce ve StarDance.

Na svou novou roli už se také poctivě připravuje. „Například jsem začal běhat s tím, že si u toho zazpívám, ale zjistil jsem, že to vůbec nejde. Těším se na to napětí, které mě čeká před každým vystoupením,“ prozradil Révai.

Reklama

Další články

Načítám