Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Diváci si převlékání celebrit za jiné celebrity oblíbili, takže se na podzim na Novu vrací populární pořad Tvoje tvář má známý hlas. Podívejte se na hvězdy, které spolu změří síly v páté řadě show, v níž nejde jen o zpěv, ale také o skvěle odvedenou práci kostymérů a maskérů.

Premiérovou řadu vyhrála Hana Holišová (43), druhou Jan Cina (35), třetí Tatiana Vilhelmová (45) a zatím poslední Berenika Kohoutová (33). Kdo bude dalším vítězem? Ve hře jsou opět čtyři muži a čtyři ženy s různými pěveckými zkušenostmi. Kdo z nich nejlépe zvládne zpěv, tanec i herecký projev a posbírá nejvíce bodů?

Eva Burešová (30), Vojta Drahokoupil (28) i Jan Révai (50) mají bohaté zkušenosti z muzikálů, takže by jim vystoupení neměla činit potíž. Tereza Mašková (27) o svém talentu všechny přesvědčila v SuperStar. Diváci ale uslyší zpívat i tváře, které mají spojené především s televizí a divadlem.

Překvapit může Patrik Děrgel (35), Michaela Badinková (45) a Jitka Schneiderová (50), kteří se profilují především herectvím. O největší senzaci se může postarat urostlý Robert Jašków (54). Pokud si vylosuje proměnu v ženu, bude to zajisté zajímavá podívaná.

Kdo je vaším favoritem páté řady show Tvoje tvář má známý hlas?
Jitka Schneiderová
7,8 %
Vojta Drahokoupil
3,2 %
Eva Burešová
26,3 %
Patrik Děrgel
6,1 %
Tereza Mašková
33,7 %
Jan Révai
6,7 %
Michaela Badinková
5,2 %
Robert Jašków
11 %
Celkem hlasovalo 1698 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám