Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama si kdysi prošla modelingovou zkušeností a dobré vzpomínky na to nemá. Herečka Vlastina Svátková (42) ale věří, že současní mladí modelové a modelky už na sobě nenechají dříví štípat tak jako tehdy ona.

Proto také přišla podpořit finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. "Byla jsem ráda, že jsem se mohla podívat na novou generaci modelek a modelů. Já do toho byla vždycky dotlačená. Když jsem byla mladá, poslouchala jsem, když mi někdo řekl, co mám dělat a kam mám jít. Dneska už bych reagovala jinak a vím, že modeling pro mě určitě není," svěřila.

Tenkrát se nechala dotlačit i k hubnutí, i když rozhodně při těle nebyla. "Je to tak, že jsou určité parametry jak na výšku tak na váhu. Pro mladého člověka, kterému chybí sebebědomí a nemá představu, co je a není v pořádku, to není ideální. Hodně záleží i na rodičích, ale domnívám se, že děti teď dospívají dříve a jsou zralejší, než jsme byli my. Pochybnosti mojí generace nemají," míní Vlastina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám