Hlavní obsah
Článek

Blogerka Týnuš Třešničková (28) po dlouhé době vyrazila do společnosti. Nenechala si ujít premiéru nového českého snímku Můj příběh. S hlavní hrdinkou filmu mají hodně společného. Obě bojují s osudem a popáleninami na těle.

Hlavní hrdinka, baletka Elizabeth v podání Vlastiny Svátkové (42), si popáleniny odnesla ze vztahu s despotickým manželem. Natáčení bylo pro Vlastinu velmi náročné. „Speciální maska mi zabírala půlku obličeje a pak i krk a v podstatě půlku těla," prozradila.

Popáleniny řeší sice jen ve filmu, ale poznala, jaké to je, kdyby je měla v reálném životě. „Šli jsme na oběd a já šla s maskou. Vstoupila jsem a lidé přestali jíst, ohlíželi se po mně. Číšník na mě kouknul a beze slova odešel. Došlo mi, jak těžké musí být s takovým zraněním žít," vysvětluje.

Bohužel v reálném životě to prožívá právě Týnuš Třešničková. Před rokem a čtvrt utrpěla vážné popáleniny v restauraci v Turecku. Deset měsíců se zotavovala na soukromé klinice. Stále není zcela v pořádku. Bez roláku nevychází, popáleniny má především na dekoltu a dolní části tváře. Hodně to odnesly i její ruce.

Reklama

Další články

Načítám