Hlavní obsah
Článek

Na sociálních sítích si Vlastina Svátková (42) na dokonalou ženu, která zvládá všechno levou zadní, rozhodně nehraje. Reálným popisem svého rodinného života naopak baví své fanoušky a zejména ostatní maminky.

„Odezvu mívám hodně, právě možná proto, že se tam prezentuju taková, jaká opravdu jsem. Přiznám, že se s manželem občas pohádáme, že děti zlobí, že jsem unavená a vyčerpaná. Ukazuju ten život takový, jaký je. A to těm ženám je blízké, protože se v tom poznávají,“ řekla herečka, která nejraději popisuje dramatické zážitky z cestování se svými třemi syny Adamem, Kryštofem a teprve dvouletým Matyášem.

„Já mám živé děti a ten nejmenší je přesně ve věku, kdy ho člověk neuhlídá. Je zvědavý, utíká a neposlouchá. S ním jsem minulý rok letěla sama letadlem a řekla jsem, že už nikdy víc,“ svěřila Super.cz trojnásobná maminka, která se i letos chystá s celou rodinou na zahraniční dovolenou.

„Minulý rok jsme byli v Lago di Garda u jezera, tam je to pro děti ideální a můžeme tam dojet velkým autem, nemusíme celá rodina letět. Takže pojedeme tam a pak bychom chtěli ještě s manželem a nejmenším dítětem někam po Evropě,“ prozradila Vlastina s tím, že se termín bude odvíjet od její práce, neboť ji v létě čeká natáčení dvou projektů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám