Hlavní obsah
Článek

Jako modelka svou kariéru začínala, ale nyní se objevuje mnohem častěji před objektivem kamery než fotoaparátu. Čas od času ale Vlastinu Svátkovou (42) osloví k focení. Naposledy krásku z filmu Gangster(ka) přizvala do svého projektu Once Upon a Dream in Waterland, neboli Bylo nebylo ve vodní říši, fotografka Lucie Drlíková.

Samotné focení trvalo víc než tři hodiny. Po celou dobu se herečka nacházela ve studeném bazénu, a tak pěkně promrzla. Sama fotografka herečku za její statečnost a vytrvalost obdivovala. „Focení pod vodou je vždycky zážitek. Mám výhodu, že jsem se jako dítě vždycky rada potápěla a stopovala si, jak dlouho vydržím bez dechu. Tady jsem to mohla zúročit, protože vydržím dlouho, a Lucka tak stihne nafotit hodně fotek v jednom ponoru,” komentovala zajímavou zkušenost Vlastina, která si během práce ani jednou nepostěžovala. „Fascinující je, že tyto krásné kostýmy si ušila sama, je to žena mnoha talentů. Kdykoliv mě osloví, půjdu s ní pod vodu fotit, je to zážitek na celý život,” říká herečka.

Nebyla to první spolupráce Svátkové a Drlíkové. „S Vlastinou se známe, fotila jsem jí v loňském roce obal pro její knihu Prostor pro duši. Byla jsem ráda, že hned souhlasila ztvárnit Ledovou královnu do mého projektu,” dodává autorka projektu Lucie Drlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám