Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední prázdninové dny si Vlastina Svátková (42) užívá se svou rodinou v Itálii. Zatímco na fotkách září štěstím, její sáhodlouhé komentáře napovídají, že si dovolenou u moře malovala v mnohem zářivějších barvách.

„Člověk má pocit, že když je na volné noze a sám sobě pánem, tak nedělá nic. Pravda je taková, že pracuje nonstop. Na dovolenou do Toskánska mi můj muž zakázal mobil. Po dvou dnech to vzdal,“ postěžovala si na Instagramu herečka, která místo odpočinku v ráji řeší pracovní záležitosti.

Naštěstí má po svém boku chápajícího partnera, který herečce splní, co jí na očích vidí. „Takže můj muž se mnou u bazénu zítra pojede anglický dialog a pomůže mi natočit selftape casting. A já budu mít zase pochopení pro jeho klučičí sny stát se DJem, výrobcem limonád, daňovým poradcem, pěstitelem vinné révy a olivovníků a studentem. Ano, můj muž nastupuje zase do školy,“ dodala Svátková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám