Hlavní obsah
Článek

Herečka Vlastina Svátková se třemi syny neví, kam dřív skočit. Aby zvládla své kmotrovství nové zdravé kuchařky, nakonec to vyřešila tak, že všechny své kluky včetně manžela vzala s sebou. A pochlubila se nám nejen svými klučiny, ale i tím, jak jí manžel pomáhá v domácnosti.

"Doma vaří hlavně můj muž. Vaří rád a vaří zdravě. Já vždycky vařila z nutnosti a pak přišel do mého života muž, kterého to baví a byl by nejradši od rána do večera v kuchyni, tak mu ten prostor dopřeju. Já zase dělám jiné věci, které on nemusí. Takže se střídáme a neřešíme, co je ženská, a co mužská práce," svěřila.

"Jenom kojit nemůže, i když by nejraději dělal i to, a používal ty lahvičky a dával mlíčko, aby ukázal, že jsou s malým na mně nezávislí. Ale tohle nedovolím. Asi jenom dvakrát se stalo, že jsem musela pryč a dávali jsme nějaké umělé mlíčko, protože odstříkávat ani nemůžu, protože malý hrozně moc a často pije, takže ani nemám co," vysvětlila.

Starší syny Vlastina kojila čtrnáct a dvanáct měsíců. "Teď se obávám, aby to nebylo ještě déle, protože, jak už jsem starší a je to benjamínek s velkým věkovým odstupem, tak jsem na něj víc upnutá a víc mu dopřeju. Možná budu kojit dva roky," řekla nám herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám