Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hází na ni zamilované pohledy, netají se obdivem, až nekritickým, zatímco k sobě je Jaroslav Blažek kritický až moc. Tak se nám barman Bruno z Ulice zaláskoval do superstar. A jeho tři kolegové a kamarádi mu jen závidějí.

V současnosti Bruno spíš řeší nevěru své seriálové sestry Karly (Markéta Stehlíková) než vztahové záležitosti. Jeho představitel Jaroslav Blažek je jedním z tvůrců komediální minisérie První dobrá na Nova Fun. Především v ní má hereckou roli. V dnešním dílu jako hvězdný host skečemi prochází Hana Vagnerová.

Všichni – Vincent Navrátil (25), Ondřej Kubina (25) i Alexej Kolva (32) jsou z ní úplně paf. Jejich snění o sexy herečce nezná hranic. Jarda pozoruje krásnou kolegyni při líčení v šatně, vzdychá a touží… Ve skutečnosti ale nemá na milostné avantýry čas a je single.

„První dobrá byla boží. Ale užívám si i naší nové kapely. Teď jsme měli hodně práce s připravováním prvního koncertu,“ řekl Super.cz Jaroslav Blažek (25). Ve Strohoskopu zpívá, rapuje a hraje na kytaru.

Devítihlavá saň, jak se označují, vznikla během covidového uzavření divadel z původně dvou členů. Herci Blažek a Martin Zahálka ml. vystupovali hlavně na alternativních festivalech či ve smíchovských podnicích, kde vznikl i videoklip Anděl.

O Jardovi málokdo ví, že jeho maminka pochází z Ukrajiny ze Zakarpatska. Přijela k nám před více než 25 let, aby pomohla finančně rodině. A tady se jí narodil syn. Léta, až do války, za příbuznými jezdili.

„Většinou na svatby sestřenic a bratranců. Taky na velké svátky, které Ukrajinci slaví jindy než my, protože jsou pravoslavní. "Válka se mě velmi dotýká a moc bych si přál, aby co nejdřív skončila,“ přiznal Super.cz Blažek.

Reklama

Další články

Načítám