Hlavní obsah
Článek

Pondělní ráno začalo pro Malvínu Pachlovou (30) lehce napínavě. Musela v servisu řešit píchlé kolo svého auta a její denní program se měnil. Zatímco její postava v seriálu, kavárnice Šárka, řeší pořádné drama. Kavárnu vyrabovali zloději a ona má plno starostí.

Podnik svěřila nakrátko do péče Jany (Sára Affašová), která měla naproti v hospodě oslavu, odkud je vyhodili, tak se rozhodli pro přesun přes ulici. A druhý den najde Šárka kavárničku vykradenou. Všechno vzhůru nohama, rozbité zařízení, ale hlavně chybí peníze z pokladny a zboží. Prodává kvalitní zahraniční vína a kávu. Krámek má v nájmu, takže se rázem ocitne v dluzích.

„Doufám, že mě nikdy něco tak zásadního nepotká. Od hodně přátel jsem slyšela různé historky, jak byli vykradeni. Působilo to na mě strašně, představa, že vám někdo cizí chodí po bytě!“ řekla Malvína Super.cz.

Zatímco větší část léta je za námi, sexy herečka dosud neměla žádnou dovolenou a stále pracuje. Účinkovala až do konce července v rámci Divadelního léta pod plzeňským nebem, kde v příběhu o Cyranovi ztvárnila Roxanu. Pustila se i do kostýmů a scény videoklipu muzikálové zpěvačky Kateřiny Bohatové. Ten režíroval přítel Pachlové Milan Ligač.

„Dneska mám první den volno a snad budu muset uklízet. Byla jsem dost dlouho úplně mimo. Zkoušeli jsme Cyrana, pak videoklip, což také nebylo úplně jednoduché. Furt doufám, že si ještě někde lehnu a opálím se. Nevím, jestli stíhám aspoň dva, tři dny tady v Česku se natáhnout. Asi nejsem dobrý plánovač,“ řekla nám se smíchem.

V přívalu práce oceňuje, že může pracovat se svým partnerem. Už mají za sebou jeden menší film, do kterého také připravovala scénu a kostýmy. „Míla píše scénář k těm věcem, proto dobře rozumím tomu, co chce říct.“

Na svém partnerovi, s nímž žije víc jak rok, oceňuje i kuchařské umění. „Mám obrovskou výhodu, že můj kluk vaří. A výborně! Míla umí úplně všechno, nejrůznější kuchyně, peče i chleba. Navíc ho to baví. Když má volno, vaří moc rád.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám