Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve společnosti herečku Janu Švandovou (76) většinou vídáme s jejím manželem Pavlem Satoriem. Tentokrát vyvedla dvanáctiletou vnučku Azárii, dceru syna Huberta, jemnou dlouhovlasou blondýnku. Při té příležitosti nám babička Jana svěřila, že je moc hodná a milující babička, ale také, jakou měla pubertu.

Její babička Greta v seriálu Sex O´Clock na Voyo je hlava rodiny, takový generál. Seriálový vnuk Adam (Maxmilián Kocek) o ní říká, že je něco mezi Mary Poppins a Mussolinim. „Je to babička, která chce, aby se dodržovala určitá pravidla v té rodině, ale ono se jí to všechno rozpadá,“ řekla Super.cz Jana Švandová s tím, že role ji moc bavila, jde o jednu z jejích nejhezčích.

O své pubertě prozradila, že byla úplně stejná, jako mají dnešní dospívající. „Já byla velký rebel a tatínek to se mnou neměl jednoduché. Občas jsem dostala na zadek,“ smála se. Naštěstí její jediný potomek, syn Hubert, dospíval v pohodě a měl svobodu, jakou chtěl.

Dvanáctileté Azárii, první vnučce herečky, která babičku na projekci Sex O´Clock doprovodila, se první dva díly seriálu moc líbily. A hlavně tancování, které tam předvádějí. Letos se začala věnovat gymnastice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám