Hlavní obsah
Článek

Potkali jsme ji mezi krásnými květy orchidejí, kterým se u nich doma věnuje její muž. Řeč přišla nejen na ně, ale i na vůně, které má ráda, a také na sporty, jimž se věnovala. A pochopitelně jsme si povídali i o její roli maminky Olgy Holcové v populárních Kukačkách.

Manžel herečky Sabiny Remundové, divadelní a filmový architekt Adam Pitra, je v široké rodině Ivy Janžurové zachráncem a pěstitelem orchidejí. Jeho žena se stala spolu s maminkou a sestrou Theodorou patronkou výstavy Orchideje, poklady vietnamské džungle v botanické zahradě v pražské Troji.

„Na jednom natáčení bylo spoustu orchidejí, které tam posloužily, a pak už se o ně nikdo nestaral, skončily někde v kontejneru. On se o ně postaral, vzal je, nastudoval, jak je pěstit, a teď mu krásně kvetou,“ řekla Super.cz Sabina (50) o manželově zálibě.

Teď ji vídáme v oblíbeném seriálu Kukačky v České televizi, kde hraje postavu Olgy, jednu z maminek, jimž byla v porodnici vyměněna miminka.

„Když je ta role takhle výživná, masitá, je tam silný příběh, co hrát, tak nehledím na to, jestli je málo nebo moc emoční. Vlastně jsem ráda, když je role takhle sytá,“ vyprávěla nám o postavě mámy Holcové, hlavě pětičlenné rodiny. Ta je zatím jejím nejrozsáhlejším hereckým počinem.

Kvůli nové roli, kde má ztvárnit starší ženu utíkající k duchovním sférám, podstoupila zaučení a první lekci jógy. Sabinu totiž vždycky bavily spíš lyže, brusle, koně, tenis a kolo, víc adrenalinové sporty. „Jóga mi přišla moc klidná a pak jsem radši venku než uvnitř,“ svěřila Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám