Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak již Super.cz informoval, bývalá modelka a manikérka Vlaďka Erbová (42) oznámila na sociální síti, že leží v nemocnici s blíže nespecifikovaným onemocněním. Podrobnější informace podala až nyní.

"Jsem v péči vynikajících brněnských lékařů. Děti jsou v pořádku, s lidmi, kteří jsou naší rodině blízcí. Potřebuji jen čas a klid, aby se moje tělo dalo do pořádku a mohla jsem zajistit stěhování a naskočit do procesu. Jak pracovního, tak školního s dětmi. Děkuji všem za podporu, jen opravdu musím při své diagnóze mít úplný klid, takže se i omlouvám, že nereaguji,“ vzkázala prostřednictvím webu Expres.cz.

Ten nadále informoval, že Vlaďka měla onemocnět meningitidou, tedy zánětem mozkových blan, a v nemocnici může strávit delší dobu, i rekonvalescence je dlouhodobá záležitost. Pacient nejvíce ze všeho potřebuje klid. V nemocnici Vlaďku nemůže navštěvovat ani její syn, dcera Viktorie ano, protože už jí bylo dvanáct let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám