Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za Tomášem Řepkou (50) se již dnes zavřou dveře v jedné z českých věznic. Nástup trestu má mít v ruzyňské věznici, ale je možné, že se rozhodne i kvůli mediálnímu zájmu nastoupit jinde. Ze zákona je to možné.

Řepka ze všeho viní zejména svoji exmanželku Vlaďku Erbovou (42), jeho současnou partnerku Kateřinu Kristelovou (44) naopak vychvaluje do nebe.

"Naběhl jsem. Nebo takhle, začal jsem důvěřovat určitým lidem, kteří se obklopili kolem mě. Důvěřoval jsem jim, využili mé dobroty, pak následně toho zneužili a proto to dopadlo, jak to dopadlo. Samozřejmě hlavní roli a velkou roli v tom hraje moje bývalá druhá žena Vladimíra Erbová. Tam byl ten původ toho všeho, co se děje kolem mě a vlastně prakticky, jak to dopadlo," řekl primáckému TopStaru Řepka.

A právě manželství s Vlaďkou považuje za největší životní omyl. "Že jsem se dal dohromady..., že jsem dal prostor Vladimíře Erbové. To byl můj největší omyl a problém, který si bohužel nesu do dneška. Jdu tam za tu minulost, s kterou Erbová má něco společnýho. Erbová je tak proradná, prodala mě médiím výměnou za to, že ji budou opěvovat. To bonzáctví, estébáctví je něco neuvěřitelného. Já si nedokážu představit, že bych donášel na svou bývalou ženu, že udělala to a to a to. To se prostě nedělá a to už vypovídá něco o charakteru," říká rázně a brání hned svojí současnou partnerku Kateřinu Kristelovou, o které tvrdí, že s ničím nemá nic společného a je neprávem ze všeho obviňována.

Zřejmě zapomněl na to, že Kateřina odešla od soudu s trestem odnětí svobody na tři měsíce s odkladem na rok za podání falešných erotických inzerátů jménem Vlaďky Erbové. "Já jsem se s křivdou nějak naučil žít, ale Kačka, která u ničeho vlastně nikdy nebyla, s minulostí nemá nic společnýho, je najednou ta špatná, nehodíme se k sobě, ona mě tam vlastně dostala... Pro tyhle věci mě strašně mrzí, protože Kačka je v tom úplně nevinně a tohle mám pořád v sobě," dodává zamilovaný exfotbalista.

Nyní chce hlavně přežít vězení a těší se, že poté začne s Kateřinou žít život nezatížený minulostí. Promluvil i o svých plánech. "Mám strašně moc nabídek na knihu, mám i filmovej projekt, vrátím se zpátky k fotbalu, který jsem dělal doteď. Budu se motat kolem fotbalu, určitě. Moje priorita je teď to nějak vydržet, pak se vrátím a budem cestovat, budeme si užívat a žít život jako jsme žili předtím. Prostě obyčejnej život," dodal.

A co řekla o Řepkovi Erbová před nástupem do vězení?

Vlaďka Erbová o nástupu Řepky do vězení

Reklama

Další články

Načítám