Hlavní obsah
Článek

Vlaďka Erbová (42) má kromě syna Markuse ještě starší dceru Viktorii. Z té už roste pěkná slečna, jež už nějaký ten pátek válí v krasobruslení.

Viktorka se teď předvedla na ledě přímo před někdejším slavným krasobruslařem Alexejem Jagudinem.

Čtyřnásobný mistr světa a olympijský vítěz ze Salt Lake City přijel do Prahy, kde se v prosinci předvede v ledové show Louskáček. Pro Vlaďčinu dceru bylo setkání se slavným krasobruslařem velký zážitek, protože si společně s ním mohla zabruslit. A její maminka Vlaďka Erbová na ni byla náležitě pyšná.

Viktorka se krasobruslení věnuje už 7 let. Začínala jako sólistka, nakonec se našla v synchronizovaném bruslení. „Měli jsme individuální program, takže naštěstí to nebylo o brzkém vstávání, někdy jsme začínali v 11 hodin po vyučování, někdy až v odpoledních hodinách,“ svěřila se Erbová, která má většinu svého života propojenou s životem na zimním stadionu.

Nejprve s dcerou, a dnes, když už je její dcera samostatná a jezdí na tréninky sama, se věnuje svému synu Markusovi, který hraje hokej.

„Hokejový režim našeho syna je poměrně náročný na čas, na trénincích se střídáme s partnerem, a pokud nám práce nedovolí jinak, pomůže nám Markusův trenér nebo jeho manželka,“ říká. „Pro mě je zima trochu peklo, takže v autě pořád vozím něco teplého“, dodala Erbová.

Kromě Viktorky se na ledě s Alexejem objevila i herečka Dana Morávková (52), která se v mládí také věnovala tomuto nádhernému a velmi náročnému sportu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám