Hlavní obsah
Článek

Andrea Pomeje (35) od fanoušků dostává spoustu dotazů nejen na pracovní, ale hlavně na soukromý život. Jeden z těch, který se často opakoval, se vdova po Jiřím Pomejem (†54) rozhodla zodpovědět. A při tom si rýpla do Kateřiny Kristelové (44).

Jde o otázku, proč na sociálních sítích nemá fotky své dcery. Vysvětlení je jednoduché. "Aničku na Instagram a vůbec sociální sítě prostě dávat nechci. To, že ji netočím nebo nefotím, neznamená, že tam s námi Anička není. Ale ona si takový způsob života nevybrala," řekla na videu.

Sdílení fotek dětí na veřejných sociálních sítích ale obecně neodsuzuje. "Natáčení nebo focení svého dítěte není nic špatného, pokud máte uzamčený profil jen pro své přátele. Ale jinak své dítě vystavujete ohrožení a je to zbytečné. Možná by někoho bavilo dozvědět se více z mého soukromí, ale já nejsem Kristelová, abych ukazovala, že jsem nějaká instamatka," řekla Pomeje.

Jméno Kateřiny Kristelové bylo v posledních měsících skloňováno v souvislosti s falešnými erotickými inzeráty na služby Vlaďky Erbové (42), za které byla soudem potrestána Kristelová i její partner Tomáš Řepka (50). Řepkovi soud udělil trest 300 hodin obecně prospěšných prací. Kristelová dostala tři měsíce odnětí svobody s podmínkou na jeden rok.

Reklama

Další články

Načítám