Hlavní obsah
Článek

Kauza falešných inzerátů na eskortní služby, které poškodily Vlaďku Erbovou (42), míří znovu před soud.

Krajský soud v Brně dnes bude projednávat odvolání bývalého fotbalisty Tomáše Řepky (50), který u Městského soudu vyfasoval šest měsíců vězení. Jeho přítelkyni Kateřině Kristelové (44) soud udělil pokutu 50 tisíc korun. Rozsudek je zatím nepravomocný.

Podle verdiktu Městského soudu v Brně Řepka společně s Kristelovou 18.9. 2017 zaregistrovali na erotický web placený inzerát s fotografií Erbové včetně jejích kontaktních údajů. V tomto případě byli odsouzeni oba. Další dva inzeráty, které byly zveřejněny 22.9. a 29.9., má dle soudu na svědomí samotný Tomáš Řepka, jenž se po vynesení rozsudku odvolal.

Někdejšího fotbalového reprezentanta řešil v říjnu i Obvodní soud pro Prahu 6, kde se Řepka pro změnu zpovídal ze zpronevěry. Osobně se tehdy soudu nezúčastnil. A podle informací Super.cz nedorazí ani k dnešní odvolacímu soudu. Řepka i Kristelová se omluvili.

Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka před soudním jednáním zjevně nepociťují žádnou nervozitu. Moderátorka se včera pochlubila romantickou večeří. Řepka ji pozval do restaurace v Uherském Hradišti, což je zhruba hodinu autem od Brna, kde proběhne soudní jednání.

„Děkuju lásko za nejhezčí narozeniny. A vám za přání. Je skvělý najít svou druhou půlku. Zdravíme z Uherskýho Hradiště, kde jsem ve výborné restauraci a nemá to chybu. P.S.: S kamarádama se těším na víkend, oslavíme...Nezapomeňte si všichni outfity,“ napsala na sociální síti Kristelová, která si tak vůbec nepřipouštěla, že by snad dnešní rozsudek dopadl špatně.

Reklama

Další články

Načítám