Hlavní obsah
Článek

Bývalý fotbalista Sparty Tomáš Řepka (50) vydává už čtvrtou knihu. Tentokrát zvolil netradiční formu. V knížce odpovídá na dotazy fanoušků, které se většinou týkají fotbalové kariéry. Ale došlo i na jeho exmanželku Vlaďku Erbovou (42). Na tu totiž směřoval jeden z fanouškovských dotazů.

„Jako zásadní prohru bych tak mohl vidět především svý druhý manželství, kde byly jasný signály četných nevěr, lží i podvodů ze strany tehdejší ženy,“ citoval Blesk z knížky nesoucí název Kapitán. Nebál se dokonce zajít ani do pikantních detailů.

„Naučila se manipulovat přes sex. Kdybych chtěl napsat knihu, kolika lidem rozbila manželství, nestačily by čtyři svazky o tisíci stranách,“ rozzlobil se Řepka s tím, že jeho žena údajně měla poměr i s jedním hráčem Mostu. „Doneslo se mi, jak mě po sexu s ním dávala na hlasitý odposlech, a pérovala mě před ním, co všechno mám jako správná chůva udělat,“ napsal.

Řepku městský soud v Brně nepravomocně odsoudil na půl roku ve vězení za šíření falešných erotických inzerátů, jimiž měl poškodit již zmíněnou exmanželku Vlaďku Erbovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám