Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlaďka Erbová (42) čelí dalšímu útoku. Po erotických inzerátech, za které byl nepravomocně odsouzen její exmanžel Tomáš Řepka (50) a v jednom případě ze tří i jeho partnerka Kateřina Kristelová (44), řeší internetové napadení svých stránek. Někdo napadl instagramový profil její nadace Vlaďka dětem.

A zrovna den před akcí, která je pro Vlaďku nesmírně důležitá. Každý rok společně s dalšími celebritami vytváří adventní věnce a výtěžek z jejich prodeje jde na onkologicky nemocné děti.

Vlaďka věnce, které již zítra bude tvořit například Zorka Hejdová, Nikol Švantnerová, Eliška Bučková, Michaela Ochotská, Eva Perkausová, Agáta Prachařová, Eva Decastelo, Andrea Bezděková a další známé tváře, chtěla na stránkách prezentovat.

"Bohužel původní profil byl 'něčím' napaden, takže než si kazit den, založili jsme nový. Abyste už od zítra mohli sledovat všechny ty krásy, které vyrobíme," řekla Super.cz Vlaďka. Kdo za hacknutím stránek stojí, Erbová netuší.

Reklama

Další články

Načítám