Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) je poslední rok jako chameleon. Délka jejích vlasů se mění častěji než roční období. Na párty primáckého TopStaru se objevila o s ofinou. Dlouhé vlasy měla stažené v elegantním drdolu.

"Mám velmi šikovného kadeřníka, který se do těch změn pustil. Já mu do toho moc nemluvím. Věřím mu," řekla Super.cz Erbová, kterou proslavil v šoubyznysu chlapecký sestřih a podobnost s herečkou Halle Berry.

Říká se, že ženy mění vlasy při změnách v osobním životě. "V mém případě to tak není, jsem ve svém životě spokojená. Ke změně mě přivedl můj partner. V jednom období, kdy jsem byla po nemoci, jsem měla přerostlé vlasy a jemu se to líbilo a chtěl, abych zkusila delší vlasy. Tak to takhle dopadlo," vysvětluje. "Je spokojený," usmívá se partnerka hokejisty Michala Gulašiho.

Svatba ani společný potomek není na pořadu dne. "My to neřešíme. Žijeme tím, co je teď. Co se týče svatby a dětí, to je otevřená budoucnost. Určitě to nechci vyvracet, ale momentálně o tom nepřemýšlíme, nebavíme se o tom. Není to důležité pro to, aby ten vztah byl," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám