Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že by se v roce 2017 český šoubyznys nudil a nedošlo k jedinému skandálu, tomu by snad dopředu věřil jen naiva. „Nadílka“ průšvihů byla vskutku bohatá. Přečtěte si, které byly nejzajímavější!

Na začátku roku vše odstartoval Milan Drobný, když opět pohanil Ivanu Gottovou i Karla Gotta (†80) . A že to tedy byla ostrá slova! Snažil se pak vymlouvat, ale pocit hořkosti nevyprchal.

Problémy řešila i tehdy těhotná Agáta Prachařová, která kvůli dosud neprokázaným obviněním z údajné nevěry skončila v péči psychologů. Určitě ji nepotěšilo ani vše z toho, co řekla její matka.

A jelo se dál. Rostoucí slávu a nelítostnou kritiku od fanoušků Jaromíra Jágra (52) nevydýchala jeho přítelkyně Veronika Kopřivová (33), která si to s nimi vyříkala na sociální síti.

Ostudu si ztropila i Prima, když se vysmála Kazmovi, který ji chytil na švestkách při nasazení svého člověka do Prostřena. Stejná televize musela řešit naopak průšvih Ládi Hrušky, který se ostře pustil do TopStaru a putoval kvůli tomu na kobereček.

Před prázdninami zase musela Lucie Borhyová zakročit proti podvodným lechtivým fotkám, které se šířily internetem.

V červenci republiku obletěly zprávy o tom, že podvodníci Jiřinu Bohdalovou připravili o pět miliónů kvůli padělkům obrazů.

V září dostal z televize na hodinu padáka Aleš Cibulka s partnerem Michalem Jagelkou, na dlažbě však nezůstanou.

Ostudou zavánělo i zmizení státního vyznamenání pro Jana Skopečka, nakonec však naštěstí nešlo o krádež, jak se zmatený herecký bard zprvu domníval.

Ke skandálu došlo i koncem roku na pohřbu Karla Štědrého, kam se snažil vetřít jistý podivín, probíralo se i zneužití identity Vlaďky Erbové (42) na seznamkách pro kurtizány.

Na Českém slavíku zase nebodoval Ondřej Sokol, který drsně urazil Jitku Schneiderovou. Také zásahy do výsledků hlasování způsobily skandál.

Takhle se zkrátka české celebrity měly v roce 2017!

Reklama

Další články

Načítám