Hlavní obsah
Článek

Z povolání modelky volně přechází na herectví. Vlaďka Erbová (42) si zahrála v seriálu Život a doba soudce A.K.. Její postava se v ději objeví dnes v druhém dílu s názvem Plán. Česká Halle Berry si zahraje manželku Jana Potměšila.

„Nejsem herečka, ale snažím se ze sebe vydat maximum. Uvědomuji si ale, že tohle je pro mě opravdu jiné prostředí. Potkávat se s takovými hvězdami, které jsem ještě jako malá sledovala v televizi, má na mě velmi pozitivní vliv. Tihle áčkoví herci, jako je třeba právě Honza Potměšil, člověku dodají klid a jistotu a mně se pak hned lépe hraje,” říká Vlaďka Erbová

Roli v druhé řadě oblíbeného seriálu nezískala Erbová na základě castingu, ale vybral si ji přímo režisér Robert Sedláček, se kterým Vlaďka už spolupracovala na filmu Sráči, kde se potkala s Jaroslavem Pleslem a Jiřím Bartoškou. Pro Vlaďku to byla první velká herecká příležitost, pokud nepočítáme její epizodku v komedii Bobule.

Krátkovlasou sexbombu také často obsazuje režisér Ivan Pokorný, který jí dal roli v seriálu Vraždy v kruhu a Kapitán Exner. „Pracuju s těmito režiséry na střídačku a s oběma mě to moc baví. Jsem ráda, že nemusím přehrávat a jsem přirozená,” říká Vlaďka Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám