Hlavní obsah
Článek

V poslední době je o něm hodně slyšet. A často ne kvůli tomu, že by sám chtěl. Bývalý špičkový fotbalista o sobě ve velkém dal vědět ve chvíli, kdy se provalilo, že chodí s moderátorkou Kateřinou Kristelovou. V poslední době zase létají zvěsti o tom, že musel opustit vilu, která oficiálně patří firmě jeho exmanželky Vlaďky Erbové. Máme jeho exkluzivní vyjádření!

Tomáš Řepka (50) doteď mlčel, ale už mu došla trpělivost. Dnes a denně se totiž objevují zprávy o tom, že měl obývat vilu neoprávněně a že na tom má být bídně. Sportovec prolomil hradbu mlčení a konečně se obšírně rozpovídal.

Tomáši, hodně se teď v médiích řeší, že jste se musel vystěhovat z vily v Černošicích, kde s vámi dřív bydlela i exmanželka Vlaďka Erbová (42). Dokonce o vás někde vyšlo, že je z vás bezdomovec. Jak to tedy je?

Nechápu, že se někdo propůjčí snaze ze mě dělat ztroskotance. Někteří novináři asi neznají pojmy jako pronájem. A opravdu bych každému bezdomovci přál, aby se měl tak, jako se mám já. Samozřejmě vím, kdo tu kampaň proti mně vyvolává. Ten člověk asi doufá, že se nebudu moci bránit. Je to tak, že jednatelka firmy (Vlaďka Erbová – pozn. red.), které dům papírově patří, mohla dům uzamknout. Zatím to právo má, ale je dočasné. S právníkem nad tím trávíme už dva měsíce. Výsledek je logický: dopadne to pro mě dobře. Všichni stejně asi tuší, kdo za vilu ve skutečnosti zaplatil. Takže kdo nakonec zapláče, opravdu nebudu já.

Jak to je podle vás s dluhy na elektřině a plynu, které měly souviset s domem?

Nesouvisely, energie jsem platil, přece tam nebudu o svíčkách. Dluhy za elektřinu a plyn měla ale firma oné paní jednatelky. Té možná mohlo vyhovovat, že se psalo, že to dluží Řepka, a ne její společnost.

Ještě do Černošic jezdíte?

Jistě. Mám tam kamarády a pak tam dojíždím ve chvíli, kdy je potřeba udělat něco na baráku. Ten pronájem je opravdu jenom dočasný. Než se to dořeší, bude to pár měsíců trvat. Pak ale budou všichni zírat, jak to doopravdy bylo.

Jak probíhalo vaše odstěhování?

Došlo tam ke konfliktu. Jednatelka mi nechala vyměnit zámky, měla u toho i asistenci policistů. Rozhodl jsem se nepodílet se na divadle, nehrotit to a chvilku si počkat. Ono to opravdu dopadne dobře.

Pokud vím, Vlaďka Erbová na vás podala trestní oznámení. Už jste byl na výslechu?

Ano. Bylo nesmyslné, mělo mě naštvat, ale policisté musí prošetřit všechno. Seděl jsem u nich hodinu, hezky jsme se pobavili a šel jsem domů. Je to dělání naschválů a házení klacků pod nohy, ale tomu se už dnes jen směju.

Co vás v poslední době nejvíc zaměstnává?

Píšu třetí díl knihy. A doufám, že zase bude bestseller (předchozích dvou dílů se prodalo kolem sta tisíc kusů – pozn. red.). Všichni si tam něco najdou, a dokonce pevně věřím, že to díky obsahu v prodeji převálcuje i předešlé dva díly. Před Vánoci by knížka měla být na pultech knihkupectví.

Chystáme další pokračování rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám