Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) otevřeně promluvila o rozvodu s fotbalistou Tomášem Řepkou (50), se kterým má syna Markuse. A také prozradila, jak se domluvili ohledně péče o syna. "Jsem rozvedená půl roku. Byla to už papírová forma, měli jsme nesporný rozvod, na všem jsme se domluvili, bylo to bez emocí, komplikací," řekla Super.cz Vlaďka, která u soudu stejně jako Tomáš nebyla, zastoupili je jen jejich advokáti.

"Nejsme s Tomášem v kontaktu," přiznala modelka, která s přítelem, hokejistou Michalem Gulašim, a dětmi Viktorkou a Markusem žije v Brně.

Také prozradila, že s Řepkou se v pohodě domluvili na péči o syna Markuse. "Markuska mám ve své péči, Tomáš ho může vídat libovolně. Je to tak, že když by ho chtěl na týden, bude ho mít týden, vždy jsem mu vyšla vstříc. Markus tátu miluje, on miluje syna. Obě děti vědí, že mají své tatínky. A pokud budou mít tatínkové zájem, tak jim jako máma vyhovím, pokud je to v mých silách, v rámci času a možností. Ale vždy se snažím domluvit," dodala Erbová na křtu kalendáře Hasič a Hasička Intimate 2017, který slavnostně pokřtila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám