Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že účes žena mění spolu se změnou životní a minimálně na Ester Janečkovou (51) to sedí. Ta se nově prezentuje jako blondýna a ke změně barvy vlasů ji přivedl její nový koníček - plachtění. A jelikož jsou prý v jejím týmu samé blondýnky, stala se jí i Ester.

Se světlými vlasy letos přišla i Vlaďka Erbová (42), to ale byla jen krátkodobá záležitost v rámci týdnů a už je dávno zpět u původní tmavé barvy. Bulvárními médii ale její ‚blonďaté foto‘ prolétlo jako blesk.

Radikální změnu, která se netýkala ani tak barvy, jako délky, si dopřála Kateřina Baďurová. Ta si vlasy nejdřív nechala dorůst a zesvětlit, aby je pak opět ztmavila a zkrátila ‚na kluka‘.

Co se pánů týče, změnou image se nedávno pochlubil reportér Streamu Jan Tuna, který si krátký sestřih přivezl z dovolené na Blízkém východě, a pokud bychom udělovali titul Proměna roku, připadl by Rudovi z Ostravy, který zamával dlouhým vlasům, které stahoval do culíku, a je taky nakrátko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám