Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) se všemi silami snažila zachránit manželství s bývalým fotbalistou Tomášem Řepkou (50). Loni sice podala žádost o rozvod, pak ji ale opět stáhla. Nakonec se však s manželem definitivně dohodli na rozvodu.

„Odejít z manželství je určitě pro každou ženu s dětmi ten nejtěžší krok, já nejsem výjimka,“ prozradila v rozhovoru pro časopis Story modelka s tím, že soužití s manželem bylo hodně vypjaté.

„Ta situace je už tak vážná, že se budeme rozvádět. Šancí a příležitostí jsem dala moc, dnes ale vím, že jsem vyčerpala možné alternativy něco změnit,“ dodala Erbová, která chce, aby s Řepkou fungovali především jako rodiče.

„Oba jsme Marcusovi rodiče a budeme jimi po celý život. Teď je na každém z nás, abychom mu to neustále dokazovali,“ míní. Erbová se za Řepku vdávala před třemi lety. Tenkrát věřila, že jejich manželství opravdu vydrží celý život. Největší radost teď modelce dělají její děti - syn Marcus a dcera Viktorka.

O novém partnerovi se moc bavit nechce, byť je už nějaký ten pátek spojována s hokejistou Michalem Gulašim. „Je to jeden z mých nejbližších, se kterým se znám dvanáct let. V této těžké době mi moc pomáhá a patří mezi lidi, o které se můžu opřít,“ uzavřela Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám