Hlavní obsah
Článek

Nejspíš si ho pamatujete jako dětského hrdinu ze seriálu Kde padají hvězdy, kde se zhostil hlavní role chlapce Lojzíka, který prožívá zajímavé příběhy během pobytu v ozdravovně pro děti s respiračními chorobami. Případně jste ho jistě zaznamenali po boku Josefa Abrháma, Ondřeje Vetchého a Martina Dejdara v komedii Pánská jízda.

Nyní byste ale Vladimíra Škultétyho (42) jen stěží poznali. Herec je sice stále nepříliš vysoký a zůstala mu také dětská křehkost postavy, v obličeji už ale dávno nepřipomíná dítě, ale díky hustému plnovousu se podobá spíš zahradnímu trpaslíkovi.

Škultétyho budete nyní moct vídat pravidelně v seriálu Pizza Boy, který odvysílá internetová televize Stream.cz. Jak už název napovídá, v dílku s obsahem černého humoru jde poslíčkovi o to dovézt včas pizzu a dostat slušné spropitné.

„Jako poslíček bych se, kdybych nebyl hercem, živit mohl. Mnohé jsem se při natáčení naučil a v řadě věcí zdokonalil. Některé příběhy jsou vyložená fikce, jiné by se klidně mohly stát. Mně se ta role hodně líbila a docela jsme si při realizaci užili, i když jednotlivé díly trvají jen sedm minut. O to víc je v nich děje a já věřím, že Pizza Boy zaujme,“ uvedl hlavní hrdina příběhů, nebo možná spíše scének, Vladimír Škultéty, známý také z filmů Oběti a vrazi či Parfect Days, nebo ze seriálu Ulice.

Internetová televize pokračuje v nastaveném trendu. Místo toho, aby zveřejňovala jednotlivé díly v týdenních intervalech, tak v úterý 20. ledna zveřejní všechny části najednou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám