Hlavní obsah
Článek

Pouze na streamovací platformě byla uvedena nová minisérie Guru inspirovaná příběhem Guru Járy, jeho případem sexuálního predátorství, pohlavního zneužití a znásilnění v rámci sekty, kterou vedl. Guru je už druhým zpracováním příběhu, prvním byl jeden z dílů seriálu Život a doba soudce A. K., kde gurua ztvárnil Vladimír Polívka (34).

Ve zpracování, jehož první díl mohou diváci zhlédnout na Voyo, si gurua zahrál Vojta Kotek (36), jeho nejbližší spolupracovnici Kristýna Podzimková (38) a oběť znásilnění Anna Fialová. Z jejich hereckých výkonů mrazí, jak konstatovali i diváci, kteří už se stihli podívat.

"Paráda! Anička, Kristýna i Vojta perfektní, věřila jsem každé slovo, každý pohled a pohyb! Těším se na další díl," reaguje nadšeně jedna z divaček. "Dobrý seriál, Kotek je borec herec," souhlasí další. "Kotek je vynikající herec," sklízí Vojta samou chválu.

Obsazení Vojty Kotka, který doposud hrál většinou kladné role, jako záporáka, byla evidentně sázka, která se tvůrcům vyplatila. I když asi přijde o nějaké ty fanynka. "Můj oblíbený Kotek hraje slizouna," posteskla si jedna z nich. "Bojím se, že mi po druhém díle bude můj oblíbený herec nesympatický," obává se jiná.

Co říkáte na 1. díl série Guru? Hlasujte v naší anketě!

Jak se vám líbil 1. díl série Guru?
Fantastické herecké výkony, příběh, z něhož mrazí
14,6 %
Nenadchlo mě to
1,6 %
Neviděl(a) jsem
83,8 %
Celkem hlasovalo 9302 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám