Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po šesti řadách oblíbeného pořadu skončil Ondřej Sokol (52) na postu moderátora. S novou sérií Tvoje tvář má známý hlas ho vystřídal Vladimír Polívka (34). Ten show uváděl do posledního dílu, ale musel být nečekaně v další epizodě nahrazen.

Jak již Super.cz informoval koronavirus se nevyhnul ani oblíbenému pořadu. Začal se šířit v jádru samotné soutěže a televize Nova se rozhodla natáčení na nějakou dobu pozastavit. V šesté epizodě kvůli aktuální situaci muselo dojít k několika změnám.

„Moderátor show Vladimír Polívka byl v karanténě z preventivních důvodů, abychom předešli jakýmkoliv rizikům. V následující epizodě se na něj diváci opět mohou těšit,“ řekl Super.cz PR koordinátor pořadu Vojtěch Boháček.

Karanténu Vladimír Polívka neměl nařízenou, ale šel do ní z preventivních důvodu. Jeho místo tak zastal bývalý moderátor pořadu Ondřej Sokol. Ten se ze svého křesílka porotce vrátil na místo, které moc dobře zná a v sobotním díle bude pořad opět uvádět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám