Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Vladimír Polívka (34) si nenechal ujít jubilejní 60. ročník filmového festivalu pro děti a mládež ve Zlíně. Společnost mu na akci dělala přítelkyně. Pár dorazil hned na začátek festivalu, který zahájila světová premiéra pohádky Největší dar, v níž si zahráli jak oba Vladimírovi rodiče, Bolek Polívka (74) a Chantal Poullain (67), tak starší sestra Anna Polívková (45).

Sám Vladimír Polívka se aktuálně kromě herectví, divadelního či natáčení seriálu Slunečná, věnuje také moderování. Přijal nabídku z Novy a štafetu po Ondřeji Sokolovi a stal se průvodcem pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

„Tvář je pro mne z pozice moderátora skvělá komunikace s účinkujícími, které většinou znám, takže se na to moc těším. Mám vlastně pocit, že na pódiu bych měl být, a určitě i budu jejich oporou,“ uvedl ke svému působení v převlékací show, jejíž první díl opanovala Bára Basiková (61).

Reakce diváků se dle předpokladu různí. Zatímco jedni vítají změnu, jiní volají po návratu Sokola na stage, odkud se přesunul za porotcovský pult. Tam usedl spolu s Evou Burešovou a Alešem Hámou. Jakub Kohák a Janek Ledecký v letošní řadě chybí.

Reklama

Další články

Načítám