Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Karolína Krézlová (36), která se kromě modelingu a herectví proslavila i vztahem s atletickou legendou Usainem Boltem nebo s hercem Vladimírem Polívkou (34), odsunula modeling na druhou kolej a věnuje se hlavně herectví.

Nyní ji čeká premiéra hry Přítelkyně z domu smutku na motivy knihy Evy Kantůrkové. Stejně jako Ivana Chýlková (60) ve známé seriálové podobě si zahraje hlavní roli.

Na první velkou divadelní příležitost si Krézlová musela počkat. „Dost dlouho jsem pracovala na tom, abych se mohla živit jen herectvím. Měla jsem premiéru filmu, premiéru seriálu, měla být premiéra divadla, ale posunula se kvůli vynucené pauze, a přichází až teď,“ řekla Super.cz.

K divadelnímu herectví ji přivedl její bývalý snoubenec Vladimír Polívka, se kterým dodnes vychází.

„Smáli jsme se tomu, že jak jsem byla od filmu a modelingu, netušila jsem, že je to tak strašná řehole. Teď ho proklínám, kolik se toho musím učit, kolik mám zkoušek, ale baví mě to,“ směje se brunetka a přiznává, že po finanční stránce modeling a divadlo srovnávat nejde. „Je to škoda, že je to divadlo tak málo placené,“ posteskla si.

Reklama

Další články

Načítám