Hlavní obsah
Článek

V pátek zesnulý herec Vladimír Čech (†61), kterého si diváci mohou pamatovat především jako moderátora kdysi veleúspěšné soutěže Chcete být milionářem?, měsíc před smrtí stihl natočit velmi dojemné scény do nového seriálu Stopy života. Podívejte se na exkluzivní ukázku Super.cz, v které je vidět, že i přes výrazně změněný zevnějšek (trpěl nemocí, kvůli níž jeho tělo napadaly nádory) na sobě nedal znát, jak moc se blíží jeho konec…

Vladimír Čech měl v seriálu, z nějž stačili natočit pouze pilotní díl, hrát primáře na psychiatrii. „Protože sám výrazně pohubl a vypadal unaveně, scénář se mu napsal na tělo s tím, že v nějakém čtvrtém, pátém díle zemře na nemoc. Teď nevíme, zda ho přeobsadíme, nebo zda necháme jeho postavu zemřít už právě v prvním díle,“ řekl Super.cz scenárista, režisér a herec Tomáš Magnusek, jehož firma seriál vyrábí.

Čech prý vtipkoval a byl neuvěřitelně laskavý. Tak si ho ostatně pamatují i jeho další přátelé. „Vůbec jsem netušil, že je v tak vážném stavu. Když jsem ho naposledy potkal, vtipkoval, že ho ostříhala manželka. Později mi samozřejmě bylo jasné, že je patrně nemocný,“ zavzpomínal pro Super.cz bývalý ředitel zábavy na Nově Ivan Rössler.

Reklama

Další články

Načítám