Hlavní obsah
Článek

Po delší odmlce se na stříbrné plátno vrací Vilma Cibulková (61). Charakterní herečka si tentokrát zaskotačí v lehčím žánru komedie. V novém snímku Věčně tvá nevěrná, který brzy vstoupí do kin, hraje Vilma Cibulková tetu Martu, psycholožku z manželské poradny, která je svou prací velmi zaneprázdněná a unavená. Jednoho dne se rozhodne zajet si odpočinout ke svým příbuzným. Bohužel i tam zjistí, že se odpočinek nekoná a musí zachránit jejich manželství, které je v troskách.

„Upřímně, já osobně bych si u svých příbuzných, byť sebe bližších, nikdy neodpočinula. Teta Marta vlastně také ne, ale našla, co postrádala. Lásku. V závěru filmu ale pronáší jednu velmi pádnou větu, a to, že své manželství zachrání jen ti, co ho zachránit chtějí, a já s tím naprosto souhlasím. Navíc, proč by jim v této snaze nemohlo dopomoci i nezaujaté třetí oko, a tím většinou manželské poradenství bývá,” tvrdí Cibulková.

V komedii Věčně tvá nevěrná, která se kromě Prahy a okolí natáčela i v exotických lokacích Egypta, uvidíme další známé herce jako Lenku Vlasákovou, Sašu Rašilova, Jiřího Lábuse, Pavla Kříže nebo Filipa Blažka. Úvodní píseň k filmu nazpíval zpěvák Xindl X společně se Sabinou Křovákovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám