Hlavní obsah
Článek

Herec Miroslav Etzler (59) často chodí na divadelní premiéry, aby zhodnotil, jak se na jevišti daří jeho hereckým kolegům. A také proto, že do společnosti může vzít svou přítelkyni Helenu Bartalošovou.

Nejinak tomu bylo v Divadle Na Jezerce, kam si páreček vyrazil na premiéru hry Poslední aristokratka, v níž zářili například Anna Polívková (45), principál divadla Jan Hrušínský a jeho žena Miluše Šplechtová (66).

Etzler chodí s usměvavou blondýnkou už více než tři roky. Jednu chvíli se sice rozešli, ale nakonec se dali opět dohromady. A jak to tak vypadá, herci to s Helenou zatím pořád klape.

Předtím prožil románek s muzikálovou zpěvačkou a herečkou Radkou Pavlovčinovou (35) a rozvedl se s Vilmou Cibulkovou (61). Ještě před ní byl ženatý taktéž s herečkou Zuzanou Bydžovskou. Zda známý milovník žen vleze do chomoutu i potřetí, je otázkou. Ještě loni se však svatbě zuby nehty bránil.

"To snad ne, proboha. Sice se říká, že do třetice všeho dobrého, ale také existuje rčení dobrého pomálu. Zažil jsem dvě manželství, která byla moc fajn, a budu velmi zvažovat, jestli se budu ženit potřetí," prozradil tehdy. Tak uvidíme, jak si to s veselkou nakonec rozmyslí...

Reklama

Další články

Načítám