Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ten ale pořádně zhubl. S hercem Jakubem Prachařem (40) jsme se potkali ve Špindlerově Mlýně, kde začíná točit nový film, a hned jsme si všimli, že místo buclatých tvářiček má najednou výrazné lícní kosti a náznak dvojité brady pryč. Přestala mu snad manželka Agáta Prachařová (38) vyvařovat?

"Mám dole deset kilo a měl bych shodit ještě další čtyři. To už ale asi budu muset v průběhu natáčení," svěřil Super.cz. S hubnutím nemá nic společného Agáta, ale herec a nově i režisér Vojta Kotek (36), který Jakuba obsadil do jedné z hlavních rolí své prvotiny, komedie Padesátka. "Pan Kotek mi dal jasný úkol zhubnout," vysvětlil.

V rámci role se musel také naučit jezdit na běžkách. "Padesátku sice ještě letos neuběhnu, ale příští rok už to dám, poctivě trénuji s Martinem Koukalem," řekl nám udýchaný herec, a to měl jen po pár kolečkách pro kamery a fotoaparáty.

"Hraju kluka, který žije v Praze, pracuje v zastavárně a jednou za rok jezdí za tátou na hory a vždycky na osmém kilometru vzdá padesátku, aby mohl souložit se staršími ženami okolo padesáti. Takže i takhle se dá název filmu vysvětlit," upřesnil Prachař.

Jednou z těchto dam bude i Vilma Cibulková (61), které budou další, Jakub zatím neví. "S Vilmou už jsem točil, takže jsme na sebe zvyklí. I když milostné scény ještě ne. Ale nebudou jich zástupy, myslím, že jenom dvě," dodal s tím, že v reálném životě dosud podobnou zkušenost nemá. "Takový velký věkový rozdíl opravdu ne. A nemyslím, že ten film to nějak změní," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám