Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A pak že život nepíše romány. Jedna z nejoblíbenějších hereček seriálu Ulice Michaela Badinková, kterou diváci znají jako Lenku Hejlovou, je podruhé těhotná. Společně už se svým partnerem a hercem Janem Teplým ml. vychovávají tříletou dceru Evelínu.

I když se to může zdát neuvěřitelné, vše vychází tak, jako by její život psali přímo scenáristé Ulice: „Je to asi osud, už podruhé se moje seriálové těhotenství stalo skutečností. Tentokrát se mé těhotenství potvrdilo téměř ve stejnou dobu, jako to Lenčino,“ prozradila Míša, která momentálně v seriálu prožívá komplikovaný vztah se svojí matkou, která se jí vrátila do života v podobě Vilmy Cibulkové (61).

„Na rozdíl od mé postavy netrpím žádnými nevolnostmi ani jinými příznaky, takže kdyby mi nezačalo růst bříško, ani bych nevěděla, že jsem těhotná,“ svěřila nastávající maminka. Na miminko, které se má narodit v březnu, se samozřejmě velmi těší, jeho pohlaví ale neprozradí.

„Nemůžu říct, jestli to bude kluk, nebo holka, protože to sami nevíme. Stejně jako u Evelínky se chceme nechat překvapit,“ dodala sympatická blondýnka. Raduje se, že zatímco jiné herečky musejí kvůli těhotenství svoji roli na čas opustit, u ní to tedy určitě nehrozí.

Reklama

Další články

Načítám