Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přes dvacet let prý dělá mrtvého brouka, nakonec ale bude muset cálovat, až se z něj bude kouřit! Řeč je o herci, zpěvákovi a producentovi brněnského provedení Dětí ráje Sagvanu Tofim (59). Kamarádům dlužil tak dlouho, až jim došla trpělivost a věc skončila před soudem.

Spor se týká podnikatelů Michala Bělouška a Viktora Mráze (57), kteří Děti ráje produkovali v Praze. Hádka o peníze se ale muzikálu, složeného ze songů Michala Davida, vůbec netýká.

„Dlužil nám peníze od roku 1995. Táhlo se to dvacet let a nám už došla trpělivost. Měl dost času to vyřešit, mohl ty peníze vracet postupně, nebo dostatečně o tom komunikovat. Nic takového se nestalo,“ cituje Blesk Michala Bělouška.

Paradoxně nakonec soudu navrhl uhrazení částky 2,3 miliónu korun sám zpěvák, justice to po odsouhlasení věřitele pouze stvrdila. Proti rozhodnutí tak není odvolání. "Fakt se to nehodí, abych něco říkal, řeší to právníci," nechal se slyšet Tofi.

Ten se teď bude muset hodně otáčet, aby dluh splatil. Děti ráje mu vydělávají, v minulosti ale už mnohokrát prokázal, že není žádný cifršpión a že má v pohledávkách a jejich placení pořádný zmatek. Až takový, že často končí v exekuci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám