Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Viktor Limr (49) už není volný! Sympatický vysoký vousáč, jehož proslavila role doktora Kratochvíla v seriálu Velmi křehké vztahy a nyní hraje v Cestách domů, se oženil! Super.cz získal exkluzivní fotografie z jeho svatby s dětskou lékařkou Petrou.

Viktor Limr se sice v Cestách domů ženil s kolegyní Klárou Jandovou, ale svoji svatbu už měl v tu chvíli za sebou. "S přítelkyní jsme se brali v klášteře v Plasech. Moje žena obřad organizovala dlouho dopředu a já se v tom moc neangažoval, což ji trochu mrzelo," přiznal Super.cz. "Jsem jí vděčný, jak všechno zařídila," dodal.

Původně se chtěli Viktor s Petrou brát jen se svědky. Nepřáli si velkou společnost. Pak to ale přehodnotili." Stejně to ale byla trochu netypická svatba. Nechtěli jsme jet nazdobenými auty, moje žena jela do kláštera v džínách a teprve tam se převlékla do svatebních šatů," vyprávěl Limr.

"Neměli jsme klasickou hostinu, ale raut hned po obřadu. Teprve pak jsme jen v úzkém rodinném kruhu poseděli u pozdního oběda," dodal idol mnoha divaček.

Limr s partnerkou prožíval dlouho vztah na dálku. Ona totiž pracovala v Plzni. Před dvěmi lety si ale spolu koupili byt na pražském Smíchově, k němuž má Limr vztah díky svému angažmá ve Švandově divadle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám