Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a herečka Adéla Gondíková (50) se vypravila na další milostné dobrodružství. A jak se zdá, tak opět zamířila do zakázaných vod svých ženatých kolegů.

Reportéři deníku Aha! ji totiž vyfotili, jak ve čtvrtek večer minulého týdne odchází do bytu svého kolegy herce Viktora Limra (49), který se proslavil hlavně rolí v seriálu Cesty domů. Ten jí samozřejmě dělal během hříšné noci v Praze Braníku doprovod. Na tom všem by nebylo nic zas tak divného, kdyby Limr nebyl ženatý. Před rokem si totiž vzal svou dlouholetou přítelkyni, lékařku Petru.

A že Gondíková nebyla v noci u Limra na zdvořilostní návštěvě, pak dokládají fotografie z pátečního rána, kdy známá moderátorka z bytu odchází a se svou novou láskou se loučí vášnivým polibkem. Tady opravdu není o čem pochybovat.

Gondíková tak opět potvrdila, že od rozvodu s exmanželem Ondřejem Brouskem (43), kterého jí odloudila herečka Anna Remková, má slabost pro své ženaté kolegy. Milostnou avantýru si totiž prožila s Jiřím Langmajerem (57), který je chováním v zásadním rozporu s manželským slibem už roky proslulý.

Jenže v náruči nevyrovnaného Langmajera se Gondíková hřála jen pár měsíců a vztah následně zkrachoval. A tak to nyní Gondíková zkouší u dalšího ženatého kolegy. Těžko říct, jestli právě tato nepříliš ctnostná cesta povede ke znovunalezení Adélina partnerského štěstí.

Reklama

Další články

Načítám