Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to má za pár. Victoria Velvet (40) brzy přivede na svět svého třetího potomka. Rostoucím bříškem se krásná zpěvačka pochlubila na sociální síti. Rozvlnila své boky před zrcadlem, ve kterém dala na odiv to, jak se za posledních pár měsíců zakulatila.

Předtím umístila na své sociální síti krátké video od doktora a fanoušci se okamžitě začali ptát, zda už nezačala rodit. „Ještě nerodím, to byste věděli, to byste poznali hned! Byla jsem jenom na kontrole, jestli je vše v pořádku. Ještě mám pár posledních týdnů,“ dodala s úsměvem Victoria, která se už na dalšího člena rodiny těší.

Toho česká kráska přivede na svět v Turecku. Tam se přestěhovala i s dětmi Davidem a Annabelle za svým manželem, který je kvůli práci často v zahraničí.

„S manželem jsme se rozhodli být spolu víc, i pro děti je důležité, aby měly doma tátu. Pořád měl práci někde v zahraničí a nejde, aby pořád cestoval on za námi. Tak jsem řekla, že za ním pojedeme. A Turecko není tak daleko jako Malajsie nebo Brazílie, kde byl předtím. Mezi Tureckem a Českem se dá pendlovat, což bych ráda kvůli své práci,“ svěřila před časem Victoria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám